02 november 2020

Hurtige omstillinger og tacklinger i topform

Efter en tid hver for sig i arbejdshuler og på hjemmekontorer, kan du godt mærke, at din officielle arbejdstrøje kradser lidt i halsen på første konferencedag i Vingsted. Det er som om, det er flere år siden, I har været så mange mennesker. Og er sikkerheden nu god nok?

 

Selvom du har været i kontakt med dine kollegaer løbende, er det som om, du er ude af social træning, da du møder op ved indgangen til VINGSTED aktivt hotel & konferencecenter. Til gengæld virker det som om, at Vingsteds medarbejdere er helt klar til at møde dig. Afstande er målt op, der står sprit flere steder, og de andre bærer mundbind lige som dig, når de ikke sidder ned. Ingen kram eller håndtryk. Alle viser respekt og det føles trygt.

Intet overladt til tilfældighederne

Du kommer til at sidde ved siden af en fra en anden virksomhed. I hilser pænt på hinanden, og da I bliver bedt om at snakke sammen to og to, er det stadig med afstand. Du begynder at blive sulten og tænker på, hvor frokosten mon bliver serveret. Vil I ikke komme til at stå for tæt i en kø? Men nej. Som var du på restaurant, kommer tjenere rundt og serverer en lækker frokosttallerken på din plads. Det er en ny verden, hvor intet er overladt til tilfældighederne.

Dørene i det store glasparti bliver åbnet. Det er tid til at lufte ud. Måske skulle jeg også gå ud, tænker du. Naturen ligger lige uden for døren, og med et er du omgivet af trækroner. Nogen har tabt en maske på terrassen. Nærmest som en påmindelse om, at tiden stadig er ny og mærkelig. Det går op for dig, at du endelig kan slappe af. Efter måneder med kontante påmindelser om at holde afstand og at spritte af, er der nogen, der hjælper dig. Så du kan læne dig trygt tilbage og koncentrere dig om dit arbejde. Om at være lige her og suge til dig af ny inspiration. Det er tiltrængt.

Du kommer hjem. Skal til middag hos nogle venner. Her fortæller du om dine oplevelser. Flere har været afsted til konferencer og møder. Alle har den samme oplevelse. De følte sig trygge.

 

Mangler du en tryg og sikker konferencestruktur?

Vingsted Hotel & Konferencecenter

Med 30 tønder land og 23.000 m2 hotel- & konferenceområde har VINGSTED aktivt hotel & konferencecenter fleksible rammer ude som inde. Vælger I hybridmøder, kan I fx samle nogle deltagere i et af mødelokalerne og have andre deltagere og oplægsholdere med fra andre lokationer. Et teknisk setup sikrer, at alle kan se og høre hinanden.

www.vingsted.dk

 

DGI Huset Vejle

DGI Huset Vejle har, med sine mange store lokaler, gode muligheder for at arrangere møder med opstillinger med god afstand mellem deltagerne. Også selv om det er et arrangement, hvor der er op til 500 i samme rum. Du får ikke bare en arrangør men en medspiller, der er med fra planlægning til afvikling – og som gør sig umage med at sikre din tryghed.

www.dgihusetvejle.dk